ユーザー様 |
装置 |
ユーザー様の活用事例 |
小豆島ヘルシーランド株式会社 オリーヴ健康科学研究所 様 |
HERACLES |
オリーブオイルの豊かな香りを客観的に説明するために。 |
築野食品工業株式会社 様 |
HERACLES |
米油の品質評価にフラッシュGCノーズを活用 |
東京アライドコーヒーロースターズ株式会社 様 |
ASTREE
HERACLES
IRIS |
コーヒーの客観的な味分析に。 |
INTERTASTE B.V. 様(オランダ) |
HERACLES |
Electronic nose: transition to quality conscious thinking(天然ハーブやスパイスの香りの品質管理にHERACLES
IIを利用) |
Optimum Nutrition 様(米国) |
HERACLES
ASTREE |
E-sensing instruments to enhance product development & insure food
quality(食品開発と品質保証の向上にEセンシングシステムを利用) |
Edmund Mach Foundation 様(イタリア) |
IRIS |
Assessment of the perceived quality of food products using a Visual Analyzer
(ビジュアルアナライザーを用いた食品の見た目の品質評価) |
株式会社バイオジェット 様 |
HERACLES
ASTREE |
好みの泡盛が選べる「泡盛ナビ」 |
東京農業大学 生物産業学部
食品香粧学科 様 |
FOX
ASTREE
IRIS |
食品香粧学研究における、香り・味・外観分析に。 |
Coop Italia 様(イタリア) |
HERACLES |
Detection of fraud and adulteration in food products using an electronic
nose (電子嗅覚システムを用いた食品偽装の検出) |
NAQS 様(韓国) |
HERACLES |
Detection of fraud on food product origin (食品偽装の検出) |
Food for Health Ireland, UCD 様(アイルランド) |
ASTREE |
Evaluation of the sensory characteristics of functional ingredients produced
from milk (乳製品原料の味分析) |
Corvinius University 様(ハンガリー) |
ASTREE |
Testing quality attributes of liquid foods with the electronic tongue
(食品の味の品質評価) |
Weishardt 様(フランス) |
HERACLES |
Electronic nose: a research screening & quality making decision tool
(ゼラチンのにおい分析) |
IFV (French Institute in Vine and Wine) 様(フランス) |
HERACLES |
Analysis of Shutter Impact on Wine Aroma (ボトル栓がワインの香りに与える影響) |